Compress 5000 AA

//Compress 5000 AA

Compress 5000 AA: Dette er den enkleste varmepumpen fra Bosch – og likevel så sterk og effektiv! Du kan få den i både 5 og 6 kW, og den gir trygg drift og høy besparing hele året. Denne er perfekt i mindre hjem, og er også et strålende valg til garasjer og fritidsboliger. Den er utviklet spesielt for nordisk klima, blant annet med hetgassavriming og en dryppanne som er oppvarmet, slik at kondensen ikke skal fryse i kulda.

Compress 5000 AA inneholder også Bosch’ unike luftrensesystem. I tillegg til støv- og partikkelfilter renser denne varmepumpen også inneluften din for virus, bakterier, røyk og soppsporer, gjennom en ionbasert Plasma Cluster-rengjøring. Dette innebærer at de skadelige partiklene i luften blir nøytralisert, og at du får den samme opplevelsen av frisk luft som du får utendørs, inne i ditt eget hjem. Dette er også fint for allergikere, som vil få mindre allergener inne, både midd, støv og pollen.

I tillegg har den selvsagt en funksjon for vedlikeholdsvarme. Da er du sikret at temperaturen i huset er på 10 grader, slik at du slipper at rør fryser dersom temperaturen synker når du er bortreist.

Du har også muligheten til å velge å få fjernstyring via en app når du kjøper en varmepumpe fra Bosch. Gjennom denne appen kan du blant annet stille inn ønsket temperatur, sjekke drift og vedlikehold, og få en god oversikt over energiutgiftene dine. Her sørger du også for at du kan spare strøm når du er på ferie, og ikke minst kan du lett stille inn temperaturen på hytta slik at det er godt og varmt når du kommer frem!

2018-11-19T04:42:31+00:00Bosch Varmepumper|

Legg igjen en kommentar