Compress 7000 AA

//Compress 7000 AA

Compress 7000 AA: Denne A++-klassifiserte varmepumpen har en effekt på opp til 6,5 kW, og den gjør at du kan varme opp huset ditt mye raskere enn med de fleste tradisjonelle energikilder. Da Compress 7000 AA skulle utvikles, kastet Bosch all erfaring og tradisjon over bord, og inntok tegnebordet med bokstavelig talt blanke ark. Dette har resultert i en varmepumpe som skiller seg ut fra mengden, blant annet ved at innedelen bare er 26 cm høy. Den ekstremt kompakte størrelsen gjør den svært lett å plassere, for eksempel vil den få plass over de fleste vanlige innedører, og du er sikret varme der du trenger det mest.

Compress 7000 AA har en årsvarmefaktor på 4,6, og i praksis betyr det at du kan forvente å få oppvarmingsutgiftene dine redusert omtrent til det halve. Selvsagt kan den også gi deg behagelig luftavkjøling om sommeren, slik at du hele tiden kan ha en komfortabel innetemperatur.

Denne unike varmepumpen tilbyr også en aktiv luftrensing samtidig som den varmer opp hjemmet ditt. Selvsagt er den utstyrt med partikkel- og støvfilter, men i tillegg kommer den med en ionbasert Plasma Cluster-rengjøring. Dette er et system som uskadeliggjør helsefarer som for eksempel virus, bakterier, soppsporer og røyk – alle disse kan finnes i din inneluft, og det er betryggende å ha en varmepumpe som tar seg av rensingen effektivt. Dette er også fint for allergikere, som vil få mindre allergener inne, både midd, støv og pollen.

Du har også muligheten til å velge å få fjernstyring via en app når du kjøper en varmepumpe fra Bosch. Gjennom denne appen kan du blant annet stille inn ønsket temperatur, sjekke drift og vedlikehold, og få en god oversikt over energiutgiftene dine. Her sørger du også for at du kan spare strøm når du er på ferie, og ikke minst kan du lett stille inn temperaturen på hytta slik at det er godt og varmt når du kommer frem!

2018-11-19T04:37:27+00:00Bosch Varmepumper|

Legg igjen en kommentar