Compress 8000 AA

//Compress 8000 AA

Compress 8000 AA

Compress 8000 AA er den kraftigste luft/luft-varmepumpen som Bosch har å tilby. Den har en varmeeffekt som går opp til hele 8,5 kW, og er derfor svært godt egnet for store hus og leiligheter – den takler store arealer helt fint, og klarer også å holde god varme i åpne lokaler.

Innedelen besitter en helt ny luftspreder, og denne er designet slik at den varme luften skal nå så store deler av huset som overhode mulig. Sammen med den kraftige varmeeffekten sørger dette for god varmespredning selv på store arealer, og du kan trygt ha varmepumpen i spisestua og likevel ha det varmt og komfortabelt i TV-stua. Og blir det varmt ute, kan du selvsagt stille inn varmepumpen i avkjølende modus, slik at du hele tiden er garantert et godt og lunt inneklima.

Compress 8000 AA har som alle Bosch-varmepumper en funksjon for vedlikeholdsvarme, slik at du slipper å tenke på at noe skal fryse til dersom du er bortreist og temperaturen synker.

Du har også muligheten til å velge å få fjernstyring via en app når du kjøper en varmepumpe fra Bosch. Gjennom denne appen kan du blant annet stille inn ønsket temperatur, sjekke drift og vedlikehold, og få en god oversikt over energiutgiftene dine. Her sørger du også for at du kan spare strøm når du er på ferie, og ikke minst kan du lett stille inn temperaturen på hytta slik at det er godt og varmt når du kommer frem!

2018-11-01T13:45:14+00:00Bosch Varmepumper|

Legg igjen en kommentar