Elektriker Sandnes, gode råd når du trenger fagmann

//Elektriker Sandnes, gode råd når du trenger fagmann

Elektriker Sandnes, gode råd når du trenger fagmann

Det aller viktigste når du velger Elektriker i Sandnes er å kunne stole på det firmaet du velger. Og problemet er selvsagt oftest forskjellen i kompetanse mellom kunden og elektrikeren. Man kan ikke annet enn å ha tillit til den fagmannen man velger. Da er det viktig å velge riktig fagmann! Her gir vi noen råd om hvordan du bør gå frem, og hva du bør tenke gjennom når du trenger å få noe gjort hjemme.

Elektriker Sandnes, vi anbefaler El-It Installasjon AS
Elektriker Sandnes, Haga Elektro en av våre anbefalinger i Sandnes
Elektriker Sandnes, Elverket er en av våre anbefalinger i Sandnes

ANBEFALTE ELEKTRIKERE I SANDNES

Boligmiljø har valgt å anbefale tre elektrikere i Sandnes. Anbefalingen er gjort etter en gjennomgang av tilbakemeldinger på forskjellige anbudstjenester. Alle tre har solide tilbakemeldinger fra en mengde kunder.

El-It Installasjon AS

Tlf: 47 46 48 01

Adresse: Hoveveien 9, 4306 Sandnes

Haga Elektro AS

Tlf: 51 66 63 55

Adresse: Hoveveien 9, 4306 Sandnes

Elverket AS

Tlf: 92 66 93 23

Adresse: Wellhavensvei 19, 4319 Sandnes

ELEKTRIKER SANDNES, SJEKKLISTE FØR DU BESTILLER HÅNDVERKER

1. Lag en arbeidsbeskrivelse

Skriv en grundig arbeidsbeskrivelse. Start med en generell forklaring, eks. «Nytt elektrisk anlegg i andre etasje», fortsett med detaljer, hvor mange kontakter, lamper osv.. Vær åpen for råd fra anbudsgiverne. Få med adressen, slik at de kan beregne reisetid. Få med når jobben kan utføres, eventuell ønsket kvalitet. Ønsker du prisoverslag, eller kun en fastpris å forholde deg til osv..

2. Innhente priser

Har du gjort godt arbeid med beskrivelsen vil pristilbudet være mer forpliktende for tilbyderen. Og dersom du henter inn pris fra mange, er det enklere å sammenligne de prisene. Bruk gjerne en anbudstjeneste eller velg enkelt og greit ut noen lokale bedrifter du har kjennskap til. Be om et spesifisert tilbud, og be om å få det skriftlig på e-post.

3. Referanser

Dersom du har mulighet bør du sjekke referanser. Kjenner du noen som har brukt elektrikeren tidligere? Ofte liker ikke folk å gi dårlige referanser, så spør deg for grundig. Hva slags jobb var det? Ble alt gjort som avtalt? Behov for rettelser i ettertid? Ble prisen som forventet?

4. Skriv kontrakt

Elektriker Sandnes, en kontrakt dokumenterer rettigheter og plikter for begge parter. Kostnader, tidspunkt, framdrift og ferdigstillelse, betalingsbetingelser, og eventuell dagmulkt bør være med. Ansvarsfordeling mellom deg og elektrikeren skal være med. Her finner du utkast til kontrakter.

5. Dokumenter jobben

Dersom jobben går over flere dager bør du skrive ned hva som er gjort hver dag, og og det er ofte lurt å ta bilder. Skulle du være så uheldig å havne i en konfliktsituasjon stiller du mye sterkere med dokumentasjon.

Elektriker Sandnes husk: At en hvilken som helst fagmann også er en selger. Det kan være vanskelig å skille faglige anbefalinger fra salgsprat. Må du skifte det elektriske anlegget skiftes nå? Eller kanskje mener han at det er like greit å gjøre det nå, fordi han mener det snart må gjøres uansett. Dersom en elektriker, etter å ha gjort et mindre oppdrag, anbefaler deg å gjøre andre større oppgraderinger kan det være lurt å begynne prosessen fra start.

2018-11-02T02:16:58+00:00Håndverker Sandnes|

Legg igjen en kommentar