Elektriker Stavanger, gode råd når du trenger en fagmann

//Elektriker Stavanger, gode råd når du trenger en fagmann

Elektriker Stavanger, gode råd når du trenger en fagmann

Tillit er et nøkkelord når man skal velge elektriker i Stavanger. For som lekmann må man stole på at den fagmannen man velger gir deg fornuftige anbefalinger og utfører jobben fagmessig. Et kjapt søk vil gi deg omtrent 100 forskjellige elektrikere i Stavanger, og la oss starte med å slå fast at de fleste av disse er dyktige og til å stole på, men dessverre ikke alle. Man leser nærmest daglig om fagfolk som ikke utfører jobben tilfredsstillende, som overfakturerer eller anbefaler mer omfattende arbeider enn nødvendig. Så her er noen tips som gjør jobben med å finne en elektriker i Stavanger enklere.

 

Elektriker Stavanger, vi anbefaler Elektro Stavanger
Elektriker Stavanger, vi anbefaler Elektro Stavanger
Elektriker Stavanger, vi anbefaler Elektro Stavanger

ANBEFALTE ELEKTRIKERE I STAVANGER

Boligmiljø har valgt å anbefale tre elektrikere i Stavanger. Anbefalingen er gjort etter en gjennomgang av tilbakemeldinger på forskjellige anbudstjenester. Alle tre har solide tilbakemeldinger fra en mengde kunder.

Elektro Stavanger AS

Tlf: 51 81 58 00

Adresse: Randabergveien 33, 4025 Stavanger

Runestad Elektro AS

Tlf: 51 89 31 10

Adresse: Pedersgata 2, 4013 Stavanger

Integral Services Norge AS

Tlf: 90 40 17 31

Adresse: Klebersteinveien 138C,4027 Stavanger

ELEKTRIKER STAVANGER, SJEKKLISTE FØR DU BESTILLER HÅNDVERKER

1. Lag en beskrivelse

Bruk tid på å lage en beskrivelse. Skriv hva du ønsker å få utbedret, beskriv eventuelle feil som må rettes, lag tegninger og bruk bilder. Få med adressen din, slik at elektrikeren kan beregne reisetid. Skriv når du ønsker jobben utført og eventuell kvalitet på installasjoner. Vil du ha fastpris eller prisoverslag, osv..

2. Innhente pris

Dersom du gjør en grundig jobb med å lage en beskrivelse vil prisetilbudet du mottar være langt mer forpliktende. Og dersom du ønsker å innhente anbud fra flere, blir det lettere å sammenligne. Du kan bruke en anbudstjeneste eller bare velge ut 4-5 lokale bedrifter og be om pris. Presiser at pristilbudet skal være spesifisert fra oppdragsgivers side, og leveres skriftlig på e-post.

3. Sjekk referanser

Sjekk referanser hvis mulig, har du bekjente som har brukt elektrikeren tidligere? Mange kvier seg for å gi dårlige referanser, så spør og grav. Hva gjorde han? Var alt gjennomført like tilfredsstillende? Er det gjort rettelser i ettertid? Ble det dyrere enn forespeilet?

4. Skriv kontrakt

Elektriker Stavanger, en god kontrakt skal dokumentert rettighetene og pliktene til både deg og elektrikeren. Pris, oppstart, framdrift, ferdigstillelse, betalingsbetingelser, døgnmulkt bør være med. Definerer ansvarsfordeling mellom deg og elektrikeren. Her finner du utkast til kontrakter.

5. Dokumenter arbeidet

Dersom jobben går over flere dager bør du daglig notere hva som er gjort, og ta bilder av arbeidet. I en eventuell konfliktsituasjon vil du da stille MYE sterkere.

2018-11-02T02:14:49+00:00Håndverker Stavanger|

Legg igjen en kommentar