Energy Save varmepumper

//Energy Save varmepumper

Energy Save (ES) tilbyr ulike varmesystemer og produkter for å modernisere oppvarmingen i hjemmet ditt. Gjennom ES kan du få varmeprodukter som gjør det mulig å modernisere et allerede eksisterende varmesystem, ut i fra dine reelle behov – og de tar høyde for at disse behovene kan forandre seg med tiden. Du kan få topp varmepumper som er utviklet i Skandinavia og tilpasset det skandinaviske klima, men du kan også få totale varmesystem med vannbåren varme og solvarme.

I motsetning til svært mange andre varmepumper på markedet, garanterer ES å være i drift helt ned til -25 grader! Det er imponerende, men tester har vist at de holder hva de lover – effektgraden i minus 22 grader har blitt målt, og den er på imponerende 2 (noe som må sies å være meget godt, siden de fleste andre varmepumper begynner å streve i -5 grader), mens årsvarmefaktoren er på 3,7, så dette er virkelig tilpasset våre vintre.

Dersom du velger en ES varmepumpe, eller andre av ES sine varmeløsninger, er du garantert å få produkter med høy teknisk kvalitet og store energigevinster. Varmepumpene fra ES har en elegant innerdel og er svært stillegående, samt at de er spesielt utviklet for å avgi høy varmeeffekt i et hardt, nordisk klima. De er godt utstyrt med moderne teknologi, herunder behovsstyrt avriming, ulike innstillinger for dag og natt, samt automatisk start etter strømavbrudd.

Ønsker du deg en varmepumpe, eller kanskje en multifunksjonstank? Eller vil du ha vannbåren varme i hele huset ditt, men tror at det er for omfattende og for dyrt? Et vannbårent system fra ES er enklere å installere enn du kanskje tror, og det vil garantere deg store besparelser i årene fremover. Og en ES varmepumpe er designet med spesiell tanke på klimaet i Skandinavia, og vil kunne gjøre hjemmet ditt til et mye mer komfortabelt sted å oppholde seg, bo og leve.

Historie

Energy Save et er konsern som består av Energy Save Nordic AB, Energy Save AS pluss en forhandler i Nederland. Selskapet har en positiv markedsutvikling og er et lønnsomt foretak som drives på en sunn måte, og det finansieres gjennom en organisk tilvekst.

ES ble grunnlagt av fire medarbeidere i bedriften, og det er disse fire som fortsatt eier selskapet i sin helhet.

All utvikling av produkter og konsepter, samt testing av alle systemer, foregår i Sverige og Norge, under ES’ fulle kontroll og strenge overvåkning, for å sikre at produktene er så bra som mulig. Når et produkt er godkjent, blir det satt i produksjon, under en kontinuerlig kvalitetskontroll av ES’ medarbeidere. Også alle sluttmonteringer blir utsatt for en fortløpende kvalitetskontroll, og det at ES har en slik stadig kontroll og evaluering av alle ledd i prosessen, gjør at de kan utstede svært gode garantier på sine produkter.

Fra 2007 har Energy Save Nordic AB og Energy Save AS markedsført sine produkter under varemerket E|S®. Det er den markedsledende VVS-grossisten Onninen AB som har ansvaret for alt salg av ES i Norden. I dag kan du finne ES-produkter i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Latvia, Litauen og Polen – alle er land som vet mye om kalde vintre og behov for gode varmeløsninger!

Mål for varmepumpene

Først og fremst ønsker ES å skape varmepumper som møter behovene til det krevende, skandinaviske markedet. Vintrene i vår del av verden kan by på lavere temperaturer enn mange andre steder, og derfor er høy effekt selv ved lave utendørstemperaturer et absolutt krav som ES har til sine varmepumper. I tillegg har vi skandinaver ofte høye krav til funksjonalitet og design, og dette er også noe det er viktig for ES å imøtekomme.

Derfor testes alle av ES sine varmepumper av en uavhengig tredjepart. Alle varmesystemer som ES produserer, blir overlevert til Intertek Semko, som er et uavhengig testinstitutt, og testes etter standarden EN 145 11. Testverdiene som kommer fra Intertek Semko blir så oppgitt i all markedsføring og produktinformasjon, slik at kundene vet at de kan stole på at produktet virkelig er god for det som er oppgitt.

Denne testmetoden gjør det også mulig å sammenligne ES sine produkter med tilsvarende systemer fra andre leverandører og merker, slik at ES kan se hvordan de ligger an sammenlignet med konkurrentene. Denne informasjonen bruker de til stadig å utvikle bedre produkter, slik at de kan tilby mer effekt og en høyere innsparing enn konkurrentene, til en meget attraktiv pris.

En kontinuerlig testing og komplette RoHS-sertifikat med rapporter gjennomføres og utarbeides av Den Norske Veritas (DNV). Intertek Semko har ansvaret for å teste og utstede komplette CE-sertifikater, samt rapportene LVD og EMC.

Hva vil ES tilby markedet?

ES har noen helt konkrete mål og ønsker som de ønsker å tilby til markedet, og dermed til deg som forbruker:

  • Å lage kostnadseffektive, smarte og fleksible produkter som muliggjør maksimal energisparing.
  • Å kunne tilby produkter som enkelt skal kunne legges til allerede eksisterende systemer, kompletteres med produkter fra andre merker, eller utgjøre alt fra en del til den totale helheten i en komplett systemløsning.

I tillegg ønsker ES at alle produkter som blir utviklet og markedsført av dem, skal tilføye deg som forbruker noe positivt. De ønsker å tilføre deg økt verdi i form av følgende:

  • Fleksibilitet
  • Kort tilbakebetalingstid
  • Høy prestasjonsevne
  • Innovative og kvalitetssikrede tekniske løsninger

Med en varmepumpe fra ES kan du være sikker på at du får et produkt som er gjennomtestet og spesielt tilpasset vårt nordiske klima, og at du får en varmepumpe som ikke slutter å virke selv om temperaturen skulle vise seg fra de mindre milde sidene!

2018-11-23T02:28:47+00:00Varmepumpeprodusenter|

Legg igjen en kommentar