IVT varmepumper

//IVT varmepumper

IVT Industrier er et selskap som hører til Bosch-gruppen. Siden november 2004 har det vært et heleid datterselskap av BBT Termotechnik, som er av Bosch sine foretak. IVT er selskapet som er ansvarlig for Bosch-konsernets utvikling av varmepumpeteknikk for både privatmarkedet og bedriftsmarkedet.

I over 30 år har IVT utviklet ulike varmepumper, og i dag er de ledende i Europa både som innovatør, produsent og markedsfører. En av IVTs store fordeler er at de bestandig har konsentrert seg spesielt om varmepumpeteknikk, og har gjort at de ligger et skritt foran både i teknologiske innovasjon som i kundeservice og samarbeid med kunder. Da de startet, var de et selskap preget av stor kreativitet og nysgjerrighet, og denne innstillingen preger selskapet fortsatt i svært stor grad.

IVT kan i dag vise frem et komplett sortiment av varmepumper, for alt fra små boligenheter til store eiendommer. De har varmepumper som dekker alle behov, og har teknologi til å utnytte varmeenergi fra både fjell, vann, jord, luft eller industrielle prosesser, der det ofte produseres overskuddsvarme. Forhandlerne er velutannede og oppdatert på alle produkter og tekniske løsninger, og derfor kan du alltid være trygg på å få den beste varmepumpen for din bolig og dine behov.

Verdensledende

På grunn av IVTs størrelse og posisjon i Bosch-gruppen, har de et partnerskap med noen av verdens ledende fabrikanter av forskjellige elektronikkomponenter. Et eksempel er den nye generasjonen scrollkompressorer som produseres av Mitsubishi Electric; denne har IVT enerett på. Og innen luft-til-luft-varmepumper har de et samarbeid med Sharp som har vart i mange år, og som også viser at IVT er et firma man kan stole på.

Alle IVTs forhandlere har høy kompetanse på produktene, og samtlige er sertifisert. Det betyr at alle forhandlerne er kvalifisert til å finne den beste varmepumpeløsningen for deg, både med tanke på hva som er effektivt, men også med tanke på økonomi og trygghet. IVT sørger for at alle forhandlerne får en spesialutdannelse, for å gi deg som kunde ekstra trygghet.

Svanemerket og topp teknologi

IVT er den første varmepumpeprodusenten som er Svanemerket, og samtlige av IVTs Premium Line bergvarmepumper har fått dette merket. De flytter stadig grensene for hvor miljøvennlig en varmepumpe faktisk kan være; i tillegg til at den selvsagt skal spare inn på strømforbruket, skal den også være miljøvennlig i seg selv. Du kan altså være trygg på at en IVT varmepumpe er et godt valg både for deg selv og for miljøet.

En av IVTs mest populære varmepumper er IVT Nordic Inverter. Det er en luft-til-luft-varmepumpe som har fått toppresultater i Konsumentverkets test (Konsumentverket er en statlig svensk myndighet som jobber med forbrukerspørsmål), og som gir varme selv om temperaturen kryper ned mot 30 kuldegrader. Den kan også levere jevnt ti graders vedlikeholdsvarme, slik at den passer perfekt på hytta!

Som du hører på navnet, har Nordic Inverter en avansert inverterteknikk. Det betyr at effekten kan kontinuerlig tilpasses din boligs varmebehov. Ditt behov for temperaturregulering blir justert fortløpende og automatisk, enten du søker mer varme eller du trenger avkjøling. Den kontinuerlige driften uten start og stopp gir deg maksimal effekt og lang levetid, sammen med et svært lavt støynivå. Sammen med den elektroniske ekspansjonsventilen kan du være sikker på å få maksimal effekt og energisparing.

Alle varmepumper fra IVT kommer med 5 års garanti på hele pumpen, noe som er av de beste garantiene på markedet. Dette er fordi de er så sikre på sitt produkt og sin service, og er en stor trygghet for deg som kunde.

IVTs historie

IVT Industrier AB ble stiftet i Sverige i 1968, av de tre brødrene Elis, Harald og Billy Peterson. I starten drev de med utstyr for grafisk industri, men i 1979 begynte de å utvikle varmepumpeteknologi. I 2005 ble IVT Industrier AB kjøpt opp av Robert Bosch GmbH. Bosch er et verdensomspennende firma som produserer teknologi for forbrukermarkedet, både verktøy og husholdningsprodukter. Men de er også den største europeiske produsenten av varmeteknologi, gjennom sitt underselskap BBT Thermotechnik, og hadde en omsetning på 2,8 milliarder pund i 2006. IVT er en del av BBT Thermotechnik, og er ansvarlig for all varmepumpeutvikling i selskapet.

IVTs forretningsstrategi

IVT skal dekke behovet for varme og avkjøling på en måte som er mer effektiv enn andre energiløsninger, og som samtidig sparer både energi og miljø. Gjennom et nett av velutdannede og kompetente samarbeidspartnere henvender de seg til alle boligeiere, både de som eier en stor villa og de som har en liten leilighet. Det unike for IVT sitt tilbud er deres systemkompetanse innen energiløsninger for temperaturregulering, der de bruker den allerede lagrede solenergien og utnytter den til å varme opp ditt hjem.

IVTs langsiktige mål

IVT vil:

  • Sikre at de ligger blant de fremste i Europa på produktutvikling, gjennom sin utviklingsstrategi
  • Skape forutsetninger for å kunne arbeide i et sterkt voksende internasjonalt marked
  • Beholde sin ledende markedsposisjon, samt øke antallet salgskanaler og forhandlere, så de blir enda bedre representert
  • Skape et nett av de beste og mest konkurransedyktige underleverandørene
  • Styrke IVTs varermerke

IVT tar aldri noen sjanser, verken under utvikling, produksjon eller installasjon av sine varmepumper. Du er derfor garantert å få bekymringsfri og billig varme, og kan i tillegg være sikker på at installasjonen er så miljøvennlig som det er mulig å få dem, både for din del og for produksjon og drift.

2018-11-23T02:30:32+00:00Varmepumpeprodusenter|

Legg igjen en kommentar